Over mij


Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik deel graag mijn beleving over het moment van dromen tot werkelijkheid....

Mijn naam is Anja van Zuijlen en woon in een klein dorpje midden in de Betuwe. Ik ben getrouwd, moeder van 2 volwassen kinderen en heb een leuke part-time job als coördinator events en marketing. 

Begin 2018 ben ik met BLOEZUM! Fotografie & Stijl gestart. Ik wilde graag meer doen met mijn creativiteit en de focus leggen op dat wat ik het liefste doe, namelijk fotograferen en stylen. Het perfecte plaatje schieten, welke nauw aansluit bij jouw wens is mijn uitdaging. Ik neem daar dan ook uitgebreid de tijd voor. Of het nu om portret- of modelfotografie gaat of gestylde interieur- of foodfotografie, ik doe het allemaal graag!

De komende periode wil ik graag  stappen maken naar professionaliteit. In mijn vrije tijd volg ik inspirerende cursussen en workshops over de magie van het licht en ontmoet hierbij veel nieuwe mensen met dezelfde passie, zo leuk!  Regelmatig ga ik er mijn lieve nichtje en model Marijn op uit om een middagje  te shooten en bouw ik aan de toekomst vanuit mijn studio aan huis. If you can dream it... you can do it!

 

 

Anja van Zuijlen
B L O E Z U M!
Fotografie & Stijl